Зареждане

Кой ще е в ъгъла на McGregor за мача му с Mayweather

Кой ще е в ъгъла на McGregor за мача му с Mayweather
Публикувано на: Юни 21, 2017 в 10:00 ч
 
На 26-ти август, две от суперзвездите в техните спортове Conor McGregor (MMA) и Floyd Mayweather (бокс) ще се изправят в мултимилионна боксова среща един срещу друг, което мнозина, включително президентът на UFC Dana White, смятаха за невъзможно.
 
Почти около два месеца преди битка, един от треньорите на McGregor Owen Roddy даде интервю за The MMA Hour и в него разясни ситуацията около лагера на ирландеца за срещата. Roddy също така обяви и кои ще застане в ъгъла на боксовия ринг от страната на Conor в легендарната вечер, което може да бъде изненада за някои зрители.
 
"За момента, най-вероятно ще бъдем аз, John [Kavenagh], Artem [Lobov] и още някой", заяви Roddy. "Очевидно е, че ще трябва да вземем и някой, който да се грижи за евентуалните наранявания по време на битката. Все още не сме решили кой ще е той. Но със сигурност ще бъдем аз, John и Artem.", заяви Roddy.



 
Roddy също добави, че може би ще добавят още един треньор към техния екип, когато пристигнат в САЩ за тренировките. Въпреки това, те не са се свързали до този момент с някакъв специалист в бокса, тъй като смятат, че вече имат план за игра, който не само да донесе първата професионална загуба на Mayweather, но и тя да бъде придружена с нокаут.
 
"Все още не сме добавили никого към екипа ни, но кой знае, може и да добавим. В следващите няколко седмици ще се отправим към САЩ. В момента сме в Дъблин и всички работим заедно. Имаме план за игра, който смятаме, че може да шокира света и ние ще се придържаме към него", завърши Roddy.
 
Екипът също така планира да вкара някои спаринг партньори за лагера в САЩ. Не бяха споменати имена, тъй като Roddy заяви, че никой не е потвърден все още.
 
Кой смятате, че ще бъде най-подходящ спаринг партньор за McGregor, за да може да му помогне да победи Mayweather?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес