Зареждане

Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър преговарят за реванш

Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър преговарят за реванш
Публикувано на: Юни 25, 2022 в 01:00 ч
Две от най-големите звезди в бойните спортове преговарят за реванш.

ММА звездата Конър Макгрегър и легендата Флойд Мейуедър искат да направят втора битка в бокса. Новината гръмнаха много от медиите в САЩ. Бившият двоен шампион на UFC пусна снимка от първата битка с "Money" и написа, че приема офертата за реванш.

Двамата се биха за първи път през август 2018 година. Тогава Макгрегър се представи добре и изкара 10 рунда с Мейуедър. Флойд успя да спечели с технически нокаут в 10-тия рунд, но Макгрегър определено впечатли много хора в дебютната си боксова среща.

Вече няколко години двамата се обиждат и призовават за реванш. Първата им среща продаде над 4 милиона платени гледания. Конър заработи 100 милиона долара, а Флойд изкара около 300 милиона долара.

По-рано този месец стана ясно, че Меуйедър ще направи показно срещу японската ММА звезда Микуру Асакура в Япония. Датата не беше обявена. В края на май тази година Мейуедър направи показно с Дон Мур и го доминира в Абу Даби.

Макгрегър от своя страна не се е бил от 1 година. Той се възстановяваше след счупването на крака си в битката с Дъстин Порие. Конър вероятно ще предпочете битка в бокса, защото там няма да му се налага да ползва ритници.

Искате ли да видите Макгрегър - Мейуедър 2 ?














Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес