Зареждане

Khan: Fury е най-добрият в дивизията, на Joshua и Wilder предстои да се докажат

Khan: Fury е най-добрият в дивизията, на Joshua и Wilder предстои да се докажат
Публикувано на: Април 23, 2018 в 10:53 ч

Amir Khan вярва, че Tyson Fury (25-0, 18KO) е най-добрият боксьор в тежка категория - по-добър дори от WBO, IBO, IBF и WBA шампиона Anthony Joshua (21-0, 20KO) и първенеца на WBC, Deontay Wilder (40-0, 39KO).

Fury последно се би, надвивайки Wladimir Klitschko в края на 2015-та, като му отне 4-те титли.

Той в последствие изгуби пояса на IBF, тъй като не можеше да го защитава, и се отказа от останалите три заради депресията си.

Сега обаче предстои неговото завръщане - на 9-ти юни той ще излезе отново на ринга. Опонентът му е все още неизвестен.

Khan, който се завърна след две години почивка с нокаут срещу Phil Lo Greco сподели своите мисли за настоящата ситуация в тежката категория.

Той вярва, че Fury е все още най-добрият, дори и в сравнение с останалите непобеждавани боксьори, които държат всичките световни титли.

Fury има желанието да се изправи и срещу двамата в близкото бъдеще.

Khan е впечатлен както от Wilder, така и от Joshua, но вярва, че на тях тепърва им предстои да бъдат тествани срещу най-жестоките опоненти на световно ниво.

"The Gypsy King е един от тези, които не се страхуват нищо. Той може да говори каквото си иска на пресконференцията и после да го защити в битка. Той е навярно един от най-добрите в тежка категория."

"Wilder има сериозен удар - ако те удари, дотам си. Но не вярвам, че се е доказал все още. Joshua също е добър, много силен, но и на него му предстои много. От тримата, смятам, че Fury е най-добрият."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес