Зареждане

Kavanagh със закачка: Conor може и да приложи захват на Maywether

Kavanagh със закачка: Conor може и да приложи захват на Maywether
Публикувано на: Август 21, 2017 в 14:00 ч
 
На 26-ти август, след по-малко от седмица, шампиона на UFC в лека категория Conor McGregor ще влезе на боксовия ринг, за да се изправи срещу неоспоримата боксова легенда Floyd Mayweather. Като се има в предвид, че McGregor никога не се е боксирал професионално, му е даден минимален шанс за успех срещу непобеденият в 49 срещи Mayweather. Повечето експерти очакват Conor да загуби категорично. Интересното е, че McGregor вероятно щеше да победи Mayweather в рамките на минута, ако му беше позволено да използва ареснала от оръжия на ММА - ритници, колене, лакти, сваляния, захвати и т.н.
 
Това, разбира се, би докарало на McGregor съдебен процес - може би на стойност 80 милиона долара. Изненадващо, обаче, треньорът на McGregor John Kavanagh наскоро се заяде, като заяви, че McGregor може да разчита на своите граплинг умения срещу непобедения боксьор. Kavanagh направи своя изненадващ в публикация в Instagram, в която показва как McGregor е заключил в армбар тренировъчния си партньор Artem Lobov.
 
 
"Тази техника е разработена, за да разкъсва основните сухожилия в лактите. Той е достатъчно силен, за да предизвика фрактура. За щастие на [Floyd Mayweather] той няма причина да се притеснява за това идната събота. Или пък има причина?", се казва в публикацията на Kavanagh.
 
Докато McGregor е спечелил със събмишън само 1 от своите 21 победи, истинската сила на ирландеца е в нокаута. McGregor завърши 18 от опонентите си с удари, което е причината, поради която тази битка с Mayweather е предизвикала толкова голям интерес. С времето ще разберем дали Conor McGregor е в състояние да шокира света и да свали Mayweather на земята.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес