Зареждане

Камару Усман иска $100 милиона за бой с Джейк Пол

Камару Усман иска $100 милиона за бой с Джейк Пол
Публикувано на: Май 23, 2021 в 00:00 ч
Камару Усман е готов да се качи на ринга с Джейк Пол и да го нокаутира набързо. Това обаче няма да е евтино за организаторите и шампиона на UFC в полусредна категория иска заплата от 100 милиона долара за целта.

Преди няколко години UFC позволиха на Конър Макгрегър да се бие в бокса с Флойд Мейуедър и така изкара приблизително 100 милиона. Почти невъзможно е Усман да получи 100 милиона за бой с Джейк Пол.

Наскоро Пол се подигра на Усман, защото взимал под 1 милион в UFC, а с него може да си докара 10 милиона. В последния месец Пол и Усман няколко пъти се караха в социалните мрежи, а в интервю за ESPN Усман сподели следното за "Проблемното дете":

Сега имаме този боец от YouTube, който не спира да говори. Искал да се тества и да се боксира. Мисля, че това е човек, който лесно мога да нокаутирам и да се прибера за вечеря. Мисля, че това е интересна опция. Не знам в момента какво следва. 

Мисля, че точно сега този човек от YouTube прави повече шум от всички останали. Не ми пука за такава битка. Аз обаче съм работил много, за да стигна до тази позиция и идва човек, който иска да ме предизвиква. Това е неуважение. Понякога трябва да им дам сурово наказание заради това. 

Ще обмисля такова предложение, ако видя чек, който съдържа в себе си заплата от сорта на 100 милиона долара. Със сигурност ще го обмислим.   

Има ли шанс за такава битка ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес