Зареждане

Joshua: Това е моята кариера и не се определя от желанията на хората

Joshua: Това е моята кариера и не се определя от желанията на хората
Публикувано на: Юли 20, 2018 в 07:46 ч
IBF, IBO, WBA, WBO шампионът Anthony Joshua е жертва на сериозен натиск от страна на феновете, които искат от него да се изправи срещу WBC шампиона Deontay Wilder.

Вместо това обаче Joshua ще се изправи срещу Alexander Povetkin на 15-ти септември.

"Нека те да тренират така и да се изправят срещу Wilder. Лесно е да се говори, но съвсем различно е да се направи."

През юни от WBA изискаха Joshua да се бие с Povetkin (34-1, 24KO), ако не иска да изгуби титлата си.

Joshua прецени, че това ще е най-правилният хор.

"Кариерата ми не се определя от желанията на хората. Това е моята кариера. Винаги съм правил това, което е добре за мен и това ме направи шампион."

Joshua също споделя, че потивацията му в бокса не е да направи големи пари и да си тръгне.

"Не е за славата. Не е въпрос само да взимаме от индустрията. Не искам утре да карам ролсройс. Не искам да съм случаен шампион, който само след няколко месеца да изгуби всичко. Искам да давам, да връщам на индустрията. Правя го, защото това ми е страстта."

Wilder прие офертата от 15 милиона долара и предложи на Joshua 50 милиона гаранция и 50% от приходите, ако срещата се беше провела в Щатите. Joshua обаче искаше Англия, а Wilder се съгласи.

Последваха още преговори. Всяка страна споделя, че са имали различни препятствия - Wilder твърди, че в договора липсвали мястото и датата, докато Joshua смята, че Wilder се е забавил повече от допустимото. Така или иначе обаче, клаузата за реванш си е факт.

Завръщането на Wilder към момента е насрочено за тази есен, като тепърва предстои да бъде обявен неговият противник. Навярно ще се изправи срещу Dominic Breazeale.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес