Зареждане

Joshua преди Пулев: Аз съм кралят на ринга

Joshua преди Пулев: Аз съм кралят на ринга
Публикувано на: Септември 6, 2017 в 10:30 ч
 
Anthony Joshua планира да покаже на Кубрат Пулев, че той е безспорен "крал на ринга", когато двамата се изправят един срещу друг в Кардиф на 28-ми Октомври.
 
Joshua ще защитава титлите си на WBA и IBF срещу задължителния претендент на IBF Кубрат Пулев на стадиона в Кардиф, а британският шампион в тежка категория изгаря от желание да предостави истинско шоу на феновете в Уелс.
 
Най-ярката звезда в британския бокс не спести комплиментите си към родната ни звезда в интервю за Sky Sports.
 
"Мисля, че той е много талантлив. Той е олимпийски бронзов медалист, което показва неговия произход. Той е звезда в неговата страна, той е като крал в България. Той ще иска да представи себе си добре".
 
"Независимо от това, което гледам в You Tube, те винаги дават 30%-та повече от себе си, когато се изправят срещу мен на ринга. Трябва да съм подготвен за гладен и освирепял Пулев."
 
 
Родният любимец се изправи срещу Wladimir Klitschko в битка за същия този колан през ноември 2014-та година и Joshua знае, че не може да си позволи да подцени опонента си.
 
"Той предизвика Wladimir да даде всичко от себе си, когато двамата се срещнаха и хората забравят това. Трябва да бъда подготвен. Аз ще защитавам световната титла, а това е сериозна работа.", заяви Joshua.
 
"Мисля, че в Кардиф ще бъде страхотно. Обикновено в Америка има повече блясък, но за сега тези битки се провеждат в Обединеното кралство, така че това е страхотно, а и част от парите отиват за благотворителност."
 
"Мисля, че той е идеален пример за боксьор, които разчита на източноевропейския стил. Ще трябва да му покажа, че аз съм краля на ринга."
 
"Ако мога, бих искал да спечеля своята 20-та победа с 20-ти нокаут.", завърши Joshua.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес