Зареждане

Joshua: Ако Wilder е сериозен, срещата ще се състои!

Joshua: Ако Wilder е сериозен, срещата ще се състои!
Публикувано на: Ноември 14, 2017 в 12:00 ч
 
 По думите му, шампионът на IBF, WBA и IBO Anthony Joshua няма проблем да се изправи за обединение на титлите срещу шампиона на WBC Deontay Wilder.
 
Все пак той смята, че изискванията му трябва да са разумни.
 
Wilder и отборът му смятат, че печалбата трябва да бъде поделена по равно, но Joshua и Hearn не изглежда да са съгласни с това.
 
Едно от нещата, които Joshua заяви, че отказва да направи, е да се договаря с Wilder публично, през медиите.
 
“Да, защо не? Винаги съм преговарял при затворени врати. Когато постигнем съгласие, тогава ще обявим условията. Не обичам да обещавам неща, които не мога да изпълня. Опитвам се да реализирам срещата и ако Deontay е сериозен, тя ще се състои догодина.”
 
“Всичко е много просто. Изправял съм се срещу велики боксьори, в това число и Wladimir Klitschko. Защитавал съм титли вече пет пъти. Ако изискванията му са реалистични, срещата ще се случи.”
 
Миналата седмица Hearn сподели, че преговорите с екипа на Wilder вървят добре и се очаква те да продължат.
 
Wilder обвини наскоро Joshua, че отбягвал срещата, защото се страхувал да не загуби, в отговор на което самият той отговаря:
 
“Стигне ли се до едно ниво, сериозната конкуренция е неизбежна. В тежката категория дори и легендарни бойци като Muhammad Ali, George Foreman и Jack Jackson са претърпявали загуби.”
 
“Загубата не слага край на всичко. Важното е как ще се възстановиш от нея. Повечето шампиони печелят титлата по няколко пъти, защото успяват веднъж, правят грешка и после се връщат още по-добри заради нея. Това е животът. Една загуба няма да ме откаже да се развивам. Грешките ни правят по-силни и по-добри.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес