Зареждане

Joshua: Ако не Wilder, аз ще определя условията

Joshua: Ако не Wilder, аз ще определя условията
Публикувано на: Ноември 9, 2017 в 12:00 ч
 
 Ако Deontay Wilder и представителите му не отправят официална оферта, ще трябва да изчакат Eddie Hearn и Anthony Joshua да определят условията.
 
Това е позицията на Joshua спрямо срещата му с Wilder за обединение на титлите в тежка категория следващата година. Wilder иска да се изправи срещу Joshua, но Hearn и AJ имат други планове за първата им среща за 2018-та година.
 
"Ако Wilder не ни отправи оферта, ние ще определим условията. Да видим тогава как биха реагирали. Това се отнася само за шампионите - Deontay Wilder и Joseph Parker."
 
"Не е проблем, ако Wilder иска да се бием в началото на годината, но нищо не ми е предлагал. Не е имало никаква оферта. Всеки иска да се изправи срещу мен, но никой не си прави труда това да се случи."
 
28-годишният боксьор заяви, че също е готов да обедини титлите.
 
"Готов съм да стана неоспорим световен шампион в тежка категория. Едно е обаче да се говори през социалните мрежи, съвсем друго е да се действа. С Hearn работим върху срещата, но се опитваме да се уверим, че всички, които са толкова надъхани, са готови да удържат на думата си."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес