Зареждане

Joseph Parker: Ще бъда по-лек и бърз срещу Joshua

Joseph Parker: Ще бъда по-лек и бърз срещу Joshua
Публикувано на: Март 20, 2018 в 14:07 ч

На 31-ви март WBA, IBF и IBO шампионът в тежка категория Anthony Joshua (20-0, 20KO) ще се изправи срещу WBO шампиона Joseph Parker (24-0, 18KO).

Промоутърът на Joshua, Eddie Hearn наскоро сподели, че би искал да направи и още една среща - между Joshua и WBC шампиона Deontay Wilder възможно най-скоро.

Hearn проговори за това след като Wilder беше сериозно наранен в последната си среща с Luis Ortiz и е притеснен, че някой друг може да го надвие преди Joshua, ако се бавят прекалено дълго.

В наскорошно интервю Parker беше запитан дали има чувството, че Joshua и отборът му вече гледат отвъд него:

"Изглежда така, но навярно са уверени в способностите си. Навярно също обаче не знаят какво сме им приготвили. Вярвам, че ако остана съсредоточен и във форма, няма да има защо да се притеснявам за чуждите мнения."

И докато Hearn говори наистина много, Joshua остава тих. Parker счита, че това е защото Joshua знае какво му предстои и че ще трябва да даде всичко от себе си.

"Смятам, че е просто фокусиран. Съсредоточил се е върху това, което трябва да прави. Хората твърдят, че вече е отслабнат, така че предполагам се подготвя на макс за срещата ни на 31-ви март."

26-годишният Parker също очаква да бъде по-лек и в още по-добра форма за най-голямата среща в кариерата си.

"Мисля, че за него работи да бъде по-лек. В последните си битки беше малко по-тежък. Каквото и да прави, негова си работа - аз обаче ще бъда лек и бърз. Подгтовил съм му нещо повече от това, което показах в последните си две срещи."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес