Зареждане

Joe Rogan: На никой не му пука за битката на Anthony Joshua

Joe Rogan: На никой не му пука за битката на Anthony Joshua
Публикувано на: Декември 13, 2018 в 00:06 ч
Anthony Joshua  може и да е шампион в тежка категория на IBF, IBO, WBA, WBO, но по всичко личи, че в момента картите държи шампиона в тежка категория на WBC Deontay Wilder. Двамата бяха близо до битка тази година, но от екипа на Joshua предложиха прекалено малко пари на Wilder и никакви проценти от продадените билети и платени гледания. Wilder избра да защитава титлата си срещу Tyson Fury и двамата спретнаха зрелище, което завърши наравно и сега ще има реванш през пролетта, което е сериозен удар за AJ, който искаше битка, която да обедини поясите.


Deontay Wilder беше гост в подкаста на Joe Rogan и двамата говориха по много теми една от тях беше предстоящата битка на AJ през април. Joe се изказа доста критично по адрес на AJ и сподели, че на никой не му пука за неговата битка:



В момента той излгежда ужасно. Joshua ще се бия с някакъв друг боксьор и на никой не му пука за неговата битка. И каквито и титли да има, те нямат значение. Неговите титли не означават нищо. Всеки знае, къде е истинската титла. Разбира се, че сега те ще ти се молят за битка, Deontay.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес