Зареждане

Jarrell Miller: В момента Joshua е на земята и аз няма да го ритам

Jarrell Miller: В момента Joshua е на земята и аз няма да го ритам
Публикувано на: Юни 7, 2019 в 00:00 ч
Jarrell Miller трябваше да се бие срещу Anthony Joshua миналия уикенд, но се провали няколко пъти на допинг тест и беше заменен от Andy Ruiz, който успя да детронира Joshua. Miller и Joshua доста често ръсеха обиди един към друг, но сега Jarrell няма да се възползва от загубата, която допусна Joshua и няма да го рита докато той е на земята:


Все още не харесвам Joshua, но това не означава, че ще стоя тук и щего соча с пръст. Направих грешка и сега ще си я поправя, а после ще се завърна. Аз няма да си търся оправдания за Anthony Joshua. Той също е боксьор и знае как стават нещата в бокса. Всичко може да се случи и това е част от играта. Ако е шампиона, за който всичко го мислят, то той ще се завърне. Няма да го ритам докато той е на земята, въпреки че каза някои лоши неща за мен. Той каза и добри неща, но това е бокса. 

За това вещество GW1516 (кардарин) платих $1 000, за да го тестват, защото знам, че не съм взел нищо, което да ми помогне. Мисля, че третия провал, който беше положителна проба за еритропоетин дойде от лечение на моя лакът със стволови клетки. Очаквам да се бия поне един път тази година.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес