Зареждане

Инструктор по Тае Бо в истинка битка, която не продължи дълго

Инструктор по Тае Бо в истинка битка, която не продължи дълго
Публикувано на: Септември 4, 2017 в 16:00 ч
 
Тае Бо е фитнес/тренировъчна система, разработена от легитимния боец и филмова звезда Billy Blanks и беше много популярна през 90-те години. Подобно на Boexercise, което може да се опише като фитнес тренировка фокусирана върху бокса, Тае Бо от своя страна може да се опише като фитнес тренировка фокусирана върху смесените бойни изкуства. Името Тае Бо всъщност е акроним на думите таекуондо и бокс.
 
В този видеоклип от събитие на бойната верига Wanna Fight виждаме предполагаем инструктор по Тае Бо, който изпробва уменията си срещу скромен шофьор на камион и битката не продължи дълго.
 
 
Съгласно описанието на видеото, инструкторът по Тае Бо също е и инструктор по Boxercise, но никое от тях не ви подготвя за истинска битка.
 
За съжаление на инструктора, както Тае Бо, така и Boxercise са размити версии на бойните изкуства и на бокса. И двете дисциплини [Тае Бо и Boxercise] са създадени за сваляне на килограми и по-забавен и динамичен начин за провеждане на тренировка.
 
Нито едно от тях няма да ви научи да се защитавате правилно или да се биете правилно, което учителя открива доста бързо тук, по трудния начин.
 
Гледайте видеоклипа по-долу, за да разберете колко дълго продължи срещата.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес