Зареждане

Hearn: Tyson Fury може да се изправи първо срещу Whyte, после срещу Bellew и Joshua

Hearn: Tyson Fury може да се изправи първо срещу Whyte, после срещу Bellew и Joshua
Публикувано на: Декември 15, 2017 в 18:00 ч
 
 Промоутърът Eddie Hearn изглежда има план, що се отнася до завръщането на бившия шампион на WBA, IBF, WBO и IBO, Tyson Fury (24-0, 17KO).
 
По-рано тази седмица изтече двугодишната забраната на Fury да се състезава,  след като беше обвинен в употреба на забранени вещества в началото на 2015-та. Заради този скандал победата му над Christian Hammer не беше зачетена.
 
Fury няма да се завърне на ринга преди да си възвърне лиценза, като това ще бъде обсъждано през януари.
 
Hearn, който иска да работи с Fury, има планове да го изправи срещу Dillian Whyte. Ако Fury победи, ще си спечели възможността да се изправи срещу Tony Bellew, който за целта трябва да надвие David Haye в реванша им на 5-ти май. Ако отново Fury надвие своя опонент, той ще може да излезе на ринга срещу шампиона на IBF, IBO и WBA, Anthony Joshua (2-0, 20KO).
 
"Добрата новина е, че забраната му изтече. Изглежда ще все пак ще се завърне към бокса. Имаме три срещи за него. Първо може да се изправи срещу Dillian Whye, като после го очакват Tony Bellew и Anthony Joshua."
 
"Обсъждаме варианти с Tyson. Той иска повече от 50%, що се отнася до възнаграждението му. Но това определено е среща, идеята за която се върти в главите на всички ни."
 
Hearn също коментира и наскорошното видео на Fury, в което псува промоутъра.
 
"Имаме интересни взаимоотношения с Tyson Fury. Когато сме заедно си прекарваме добре и имам чувството, че даже ме харесва. От социалните мрежи обаче разбирам друго. Оставяйки тези неща страна, мисля, че всички очакваме тази среща да се състои."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес