Зареждане

Hearn: Klitschko няма да се върне в Обединеното кралство за реванш с Joshua

Hearn: Klitschko няма да се върне в Обединеното кралство за реванш с Joshua
Публикувано на: Юли 4, 2017 в 15:00 ч
 
Wladimir Klitschko е информирал промоутъра Eddie Hearn, че няма да се върне в Обединеното кралство за реванш с Anthony Joshua.
 
Ако отново се стигне до битка за титлите в тежка категория на IBF, IBO и WBA, Klitschko иска този мач да се проведе извън приятелската зона на Joshua. Английската звезда Anthony Joshua (19-0, 19 KO's) нокаутира Klitschko (64-5, 53 KO's) в 11-тия рунд на епичната им среща на 29-ти април на препълнения с 90,000 зрители стадион "Уембли" в английската столица.
 
Eddie Hearn, който е промоутър на Joshua, заяви за Daily Mirror, че Klitschko не иска да се бие с Joshua на стадион "Уембли" за втори път или пък на стадиона в Кардиф, който беше другата опция за провеждането на тази битка в границите на Обединеното кралство. 
 
Hearn все пак резервира стадиона в Кардиф за мач на Joshua срещу задължителния претендент на IBF Kubrat Pulev (25-1, 13 KO's) в случай, че мачът с Klitschko пропадне.
 
 
Промоутърът също така повтори, че реваншът Joshua-Klitschko може да бъде проведен и в Лас Вегас, една възможност, спомената от Hearn по време на негово интервю за Sky Sports. Интересен факт е, че Joshua се е бил само и единствено в Обединеното кралство, от както започна професионалната му кариера през октомври 2013-та година (17 пъти в Англия, веднъж в Шотландия и веднъж в Уелс).
 
"Вегас е с едни гърди напред. В следващите две седмици ще уредим въпроса. Вярвам, че Klitschko ще се съгласи на мач, ако той се проведе в чужбина.", заяви Hearn за Daily Mirror.
 
"Той се наслаждаваше последния път и иска отново да бъде голямо събитие. Не мисля, че малко повече пари правят разликата в случая. Може да е във Вегас, може да е в Нигерия. Но логистиката е много по-опростена във Вегас. Ако не се бием с него, ще се бием с Kubrat Pulev на 28-ми октомври в Кардиф.", завърши Hearn.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес