Зареждане

Hearn: Бъдещето на Wilder не е много светло без Joshua

Hearn: Бъдещето на Wilder не е много светло без Joshua
Публикувано на: Юни 5, 2018 в 09:55 ч

Ако двете страни успеят да се споразумеят за мястото, където да се проведе срещата между Anthony Joshua и Deontay Wilder, преговорите могат да приключат до няколко дни - това смята самият Eddie Hearn, промоутърът на Joshua.

В преговорите са намеси дори бащата на Eddie, Barry Hearn, който миналата седмица разговаря с един от мениджърите на Wilder, Shelly Finkel.

Един от най-сериозните проблеми в момента е локацията. Wilder предложиха 50 милиона долара срещата да се състои във Вегас. Wilder (40-0) до момента никога не се е бил извън Щатите, Мексико или Пуерто Рико. Joshua (21-0), от своя страна, не се е бил извън родната си Великобритаия. Eddie Hearn коментира:

"Искаме да направим срещата във Великобритания, но не мисля, че те са особено съгласни на това. Постепенно обаче осъзнават, че без Joshua бъдещето на Wilder не е особено светло."

Eddie Hearn вече е предупредил отбора на Wilder, че се готви и среща за WBA титлата с Alexander Povetkin. Той е уверен, че и двете срещи ще се състоят.

"Wilder иска битката - ние също я желаем. Времето изтича, тъй като трябва да потвърдим на WBA за Alexander Povetkin - трябва да им кажем дали ще се бием с него през септември. Към момента изглежда ще го направим. Смятам, че до няколко седмици можем да се разберем и за срещата с Wilder."

"Въпросът е дали ще се състои през октомври, ноември, септември или през февруари-март следващата година. Каквото и да решим, битката ще се състои. Въпрос на време е."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес