Зареждане

Хасегава остана крал в категория петел

Хасегава остана крал в категория петел
Публикувано на: Юли 17, 2009 в 10:44 ч

Хозуми Хасегава (Яп) защити титлата на Световния боксов съвет в категория петел на галавечер в Токио (Яп). Той отнесе претендента Нестор Рока (САЩ) в рамките на един рунд. Двубоят беше прекратен 32 секунди преди гонга за края на началната част. Хасегава свали с ляво кроше своя съперник, а след това го довърши след зловеща серия. Това беше девета защита за японеца. Той има 27 победи (11 с нокаут) и 2 загуби. Американецът регистрира второто си поражение срещу 21 успеха (7 с нокаут).


На същата галавечер Роман Гонзалес (Ник) защити титлата на Световната боксова асоциация в категория сламка. Той се справи по точки с бившия шампион Кацунари Такаяма (Яп). Никарагуанецът все още не познава вкуса на поражението. Той има 24 победи (20 с нокаут). Японецът записа четвърта загуба срещу 23 успеха (9 с нокаут).


В последния шампионски мач от галавечерта в Токио Елио Рохас (Дом) отне пояса на Световния боксов съвет в категория петел от Такахиро Аох (Яп). Доминиканецът (21 победи, 13 с нокаут и 1 загуба) водеше играта през целия мач и триумфира след съдийско решение. Аох вече има две загуби срещу 17 победи (8 с нокаут) и 1 равен.

бокс


 

Източник: Sportal.bg

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес