Зареждане

Хърн: Джошуа иска битка тази година и ще я получи

Хърн: Джошуа иска битка тази година и ще я получи
Публикувано на: Август 26, 2020 в 08:45 ч
Еди Хърн, менидждъра на шампиона на IBF, IBO, WBA, WBO, Антъни Джошуа, сподели че англичанина ще има битка със сигурност тази година.

Джошуа не се е качвал на ринга от декември 2019-та, когато си върна титлите с победа със съдийско решение над Анди Руиз в Саудитска Арабия.

В момента  следващата му планирана дата за двубой е през декември, дори ако се наложи да се бие в празна зала без публика.

"AJ иска битка тази година и ще я получи," категоричен е Хърн.

"Надявам се през декември ще можем да имаме пълна или полупълна зала O2. Искаме да имаме публика, тъй като ако няма зрители това е доста сериозна дупка в бюджета. Но той ще се бие, ще трябва, иначе ще е една година извън ринга.

Няма да има значение дали ще е с или без публика. Доходите ще са различни, но той е подготвен за това."

Опонентът на Джошуа е задължителният претендент за титлата на IBF, Кубрат Пулев. Двамата вече имаха планиран двубой през юни, но той бе отложен заради пандемията от коронавирус.

Целта на англичанина е да победи Пулев, а след това да се бие с шампиона на WBC, Тайсън Фюри, който пък чака трилогия с Дионтей Уайлдър през есента.

"В момента планът е да се бием с Пулев - той е задължителен претедент," каза Хърн.

Но световната ситуация остави всичко висящо и има много променливи. Джошуа иска да се бие с Фюри и иска повече от всичко титлата на WBC."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес