Зареждане

Хабиб Нурмагомедов: Мейуедър-Макгрегър беше фалшив бой

Хабиб Нурмагомедов: Мейуедър-Макгрегър беше фалшив бой
Публикувано на: Февруари 6, 2022 в 04:00 ч
Бившият шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов реши да коментира боксовата среща между легендата Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър. През 2017 година бившия двоен шампион на UFC се качи на ринга срещу Мейуедър в битка за милиони долари.

В срещата Макгрегър изненада много хора и не се представи лошо. Той обаче в крайна сметка беше нокаутиран в 10-тия рунд. Toва едва ли беше от значение, защото битката направи Макгрегър милионер и той заработи около 100 милиона долара.

Наскоро стана ясно, че UFC са прибрали 50 % от заплатата на Макгрегър. Битката им в бокса продаде 5,307,000 платени гледания, което едва ли някога ще се повтори в бойните спортове.

В една от последните си изяви пред медиите в САЩ Нурмагомедов каза следното за този боксов мач:

Това беше историческо събитие, тъй като шампион в ММА и шампион по бокс се срещнаха. Мнозина дори не си спомнят какво се случи в боя. Беше като някакъв спаринг.

За мен изобщо не беше истински бой, защото Макгрегър не може да се нарече боксьор. За мен това беше по-скоро фалшива битка. Това е само мое мнение. 

Случилото се между нас с Макгрегър си беше реално. Всичко, което се случи преди битката, вътре в боя и след битката беше реално.

Фалшива ли беше битката ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес