Зареждане

Gassiev: Usyk показа, че ми трябва още работа. Ще се завърна по-силен

Gassiev: Usyk показа, че ми трябва още работа. Ще се завърна по-силен
Публикувано на: Юли 23, 2018 в 09:10 ч
Бившият шампион Murat Gassiev (26-1, 19KO) обещава да се завърне още по-здрав на ринга.

През изминалия уикенд Gassiev претърпя загуба със съдийско решение от Oleksandr Usyk на финала на World Boxing Super Series.

С победата си Usyk стана първият шампион с 4 титли в категорията си - WBA, IBF, WBC и WBO.

Gassiev беше доминиран по време на срещата и спечели прекалено малко рундове за сметка на своя опонент. Gassiev обаче отказа да се оправдава.

"Това беше невероятна среща, много добро изживяване. Искам да поздравя отбора на Oleksandr за чудесната работа, която са свършили. Oleksandr ми показа, че има още върху какво да работя. Има разлика помежду ни - той има много аматьорски опит. Усети ми слабите места. Ще работя усилено и ще се завърна още по-здрав."

"Знаехме, че Usyk ще се движи много и ще се опитва да удря, но той си свърши работата много по-добре от мен - личи си и по резултата. Човек може да се готви за едно, но на ринга да се случи друго. Опитах да следвам инструкциите на треньора, но днес просто не ми беше ден. Oleksandr спечели безусловно."

Usyk след срещата също благодари на отбора си и на своите учители.

"Може и да не са тук, но искам да благодаря на всички, които ми помогнаха да се развия. Покланям се и им благодаря. Сега за цел имам да си се прибера в родната страна и да си видя децата."

31-годишният Usyk отбеляза 15-тата си победа (11-та с нокаут), като за момента няма нито една загуба.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес