Зареждане

Gabriel Gonzaga ще се боксира за удоволствие, а не за пари

Gabriel Gonzaga ще се боксира за удоволствие, а не за пари
Публикувано на: Септември 26, 2017 в 09:44 ч

Бившият UFC боец, Gabriel Gonzaga ще направи боксовия си дебют през октомври, но той не излиза на ринга за парите.

Боецът ще се изправи срещу Alando Pugh в четирирундов боксов двубой в New England's Future 4 на 28-ми октомври - година след като официално се оттегли от ММА.

"Napao" заяви, че ще се върне в ММА само ако получи хонорар от поне 100 000 долара. Сумата за която се боксира сега обаче е далеч от това.
 
"Треньорът ми по бокс винаги е искал да се боксирам с някого и правя това само заради предизвикателството. От финансова гледна точка си е почти нищо. Дори не ми покрива медицинските разходи, но го правя, защото искам. Не съм като Conor McGregor, който също каза, че е само заради предизвикателството в бокса, но загуби и изкара 100 милиона долара. Аз наистина искам да се бия, точно както се състезавах в жиу-житцу, докато се биех в ММА."

Gonzaga още не е получил боксовия си лиценз, но се съмнява това да е проблем. Въпреки това той не смята да гради кариера на ринга.
 
"Боксът е спорт от много високо ниво, а аз се бия с някой от моето ниво. Никога не съм се боксирал през живота си. Тренирам със същия отбор, но правя повече боксови спаринги. Много по-различно е от ММА, а аз исках да направя нещо различно."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес