Зареждане

Фюри: Уайлдър не е за подценяване, защото няма какво да губи

Фюри: Уайлдър не е за подценяване, защото няма какво да губи
Публикувано на: Юли 4, 2021 в 14:00 ч
Тайсън Фюри няма да подценява Дионтей Уайлдър. Двамата ще направят трилогия в края на месеца в Лас Вегас. Фюри ще заложи своя непобеден статут и титлата в тежка категория на WBC. Дионтей не спира да се готви за срещата и сподели, че е товарен влак, който ще прегази Фюри.

Това обаче не впечатлява Фюри, защото той от своя стрaна не спря да говори, че е камион и пак ще гази Уайлдър. Преди година Фюри смаза Уайлдър и го победи с нокаут. Така Тайсън му взе титлата в тежка категория и непобедената статистика.

Няма съмнение, че е голям залогът в този бой и Фюри каза следното пред медиите за трилогията:

Уайлдър беше този, който обясняваше причините, заради които загуби и уволни неговите хора. Единственият начин да продължиш напред е да приемеш загубата. Уайдлър се държи така, сякаш все още не е приел загубата. Мина много време, но той все още не го е приел. 

Дионтей не е боец, който да подценяваш. Той няма нищо за губене и всичко може да спечели в този бой. Нямам интерес към Джошуа, докато не мина през Уайлдър. В САЩ Джошуа е никой. Те не са интересни тук. Битката с Уайлдър е по-голяма в САЩ от тази с Джошуа. 

Американците вече ни опознаха и направихме 2 битки. В САЩ битка между мен и Джошуа не е голяма, но във Великобритания е друго. В САЩ знаят Джошуа като този, който беше нокаутиран от дебел боксьор. Руис даже не беше тренирал. 

Ще успее ли Фюри да се справи с Уайлдър ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес