Зареждане

Фюри няма да си бие втората доза преди боя с Уайлдър

Фюри няма да си бие втората доза преди боя с Уайлдър
Публикувано на: Септември 24, 2021 в 03:00 ч
Легендата Тайсън Фюри ще отложи втората доза на ваксината срещу COVID-19. Шампиона в тежка категория на WBC не иска да поема рискове преди трилогията с Дионтей Уайлдър. Двамата ще се боксират отново на 9-ти октомври в Лас Вегас.

33-годишния британец си би първата доза през юни и планираше през юли да бие и втората доза, но имаше COVID и това отложи ваксината. Сега Фюри е решил да отложи втората доза с още няколко седмици.

Тайсън се ваксинира с Модерна, а лекарите препоръчват втората доза да се бие 28 дни след първата, но Фюри явно е решил да си я бие 4 месеца след първата. Ето какво сподели Фюри за коронавируса и ваксината:

Никога не се знае. Има толкова много глупости, които се въртят и никога не знаеш кое е вярно. Няма да поемам риска преди битката. Аз съм в игра, която е опасна за здравето и може да те нокаутират с един удар.

 Ако втората доза на ваксината ми повлияе по някакъв начин преди боя, тогава няма да мога да живея с това. Няма да се ваксинирам сега и да не знам какво ще се случи след седмица. 

За сега ще карам с едната доза поне до края на битката. COVID уби много хора. Ако ваксината може да помогне, тогава я приемете. 

Аз си бих първат доза през юни или юли в Маями. Ще си бия втората доза след боя с Уайлдър.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес