Зареждане

Фюри: Никога няма да ми омръзне да пребивам Уайлдър

Фюри: Никога няма да ми омръзне да пребивам Уайлдър
Публикувано на: Април 1, 2020 в 08:46 ч
Шампионът в тежката категория на WBC, Тайсън Фюри сподели, че никога няма да се умори да се бие с Дионтей Уайлдър, докато чака третия си двубой с него.

Фюри се би до равенство в първата им среща през 2018-та, а във втората си отмъсти с нокаут в седмия рунд.

Очаква се двамата да се изправят един срещу друг през октомври, тъй като първоначално планираната дата 18-ти юли бе отменена заради пандемията от коронавирус.

"Никога няма да се уморя да пребивам Дионтей Уайлдър. Изпитвам голяма гордост от това да го правя," сподели Фюри.

"Направих това, което казах че ще направя. А не са много хората, особено в бокса, които подкрепят приказките си с действие.

Бях много горд от представянето си и очаквам с нетърпение тази работа с коронавируса да утихне, така че целия свят отново да влезе в ритъм и да се върна към професията си."

Фюри поддържа форма с фитнес тренировки у дома заедно с жена си и петте им деца. Тренировките се излъчват пряко в Инстаграм акаунта му.

"Трудничко е, защото не ни е позволено да ходим в залата за тренировки.

Но всяка сутрин от 9 часа сутринта правим 50-минутни тренировки.

Те ми помагат да остана във форма, а също така помагат и на много хора от цял свят, които ни гледат на живо. Много съм благодарне, че мога да помогна на хората физически и психически по време на тази глобална карантина."

Ако сутрешния английски час ви е ранен за раздвижване, ние също правим онлайн тренировки на живо - понеделник, сряда и петък от 19:00 часа в нашата Facebook страница.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес