Зареждане

Фюри: Майк Тайсън искаше $500 милиона за битка с мен

Фюри: Майк Тайсън искаше $500 милиона за битка с мен
Публикувано на: Юни 26, 2020 в 05:00 ч
Шампионът в тежка категория на WBC, Тайсън Фюри твърди, че легендарният Майк Тайсън искал 500 милиона долара, за да направят показно на ринга. Железния Майк обяви, че се завръща на ринга и започна да се готви усилено. Целта на 53-годишния ветеран е да прави пари, които след това да дарява за благотворителни цели.

Вижте още - Майк Тайсън пак избухна с ново видео​​​

Майк отказа офертите на BKFC, които му предлагаха близо 20 милиона, за да се боксира с голи ръце срещу Вандерлей Силва. Фюри беше един от тези, които изявиха желание да го посрещнат между въжетата, но когато станало въпрос за пари - нещата загрубели. Ето какво сподели Фюри за преговорите между него и Майк:


Имаше преговори за битка между нас. Неговите хора се свързаха с мен и двамата говорихме по телефона. Истина е, но така и не се случи. Този, който предлагаше заплатата на Майк за завръщането му, на нас предложи фъстъци. Майк говореше за някакви $500 милиона, но това, което дойде на хартия беше смешно. От ESPN ми предложиха 10 милиона, за да направим показно. Сега обаче мисля, че всички продължиха напред и оставиха това в миналото. 

Щях да се боксирам с него, но при загуба щяха да говорят, че съм боклук, защото съм загубил от 53-годишен. Ако го бях победил, то тогава щяха да говорят, че съм побойник. За мен и в двата случая е загуба. Не ми трябваха тези пари, които ми предлагаха, за да се бия с някой, който е далеч от най-добрите си години.  

Фюри очаква третата битка с Дионтей Уайлдър, а през 2021 година ще направи две битки с Антъни Джошуа. Майк от своя страна продължава да се готви, но опонент за него все още няма.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес