Зареждане

Фьодор Емеляненко: Джейк Пол няма да иска бокс с мен

Фьодор Емеляненко: Джейк Пол няма да иска бокс с мен
Публикувано на: Август 11, 2023 в 01:00 ч
Федор Емеляненко няма да се завърне в ММА, но не е приключил съвсем с бойните спортове.

През февруари тази година Фьодор предизвика Райън Бейдър за титлата в тежка категория на Bellator в това, което беше обявено за финалната битка на "Последният император", губейки с нокаут в първия рунд.

Сега 46-годишната легенда сега иска да се пробва в бокса. Фьодор е един от най-великите бойци на всички времена и е широко смятан за най-добрия боец в тежка категория в света в продължение на почти десетилетие. 

В момента Емеляненко казва, че той и неговият екип са в много ранен етап на планиране кой ще бъде първият му опонент в бокса.

„ММА е в миналото, 100 процента. Няма да се върна към ММА. Искам да се пробвам в бокса. Мисля, че ще бъде интересно. Започнах малко да вдигам тежести, възстанових някои мускули. Нараняванията ми изчезнаха и рамото ми се чувства малко по-добре. 

Започнах да се боксирам, така че се чувствам доста добре и уверен в бокса. Майк Тайсън би бил интересна битка. Той е легенда. Майк е в добра форма и все още има същата сила. Винаги тренирам. Чух, че Майк ще помогне на Франсис Нгану да се подготви, така че той вероятно също е в добра форма. 

В момента съм на 46, но започнах да се боксирам, когато бях на 23. Разбира се, не съм толкова добър като Майк Тайсън, но би било интересно. Джейк Пол расте много като боец. 

Ако го погледнете в началото на боксовата му кариера, той не се справяше толкова добре, но в момента той определено расте и става все по-добър и по-добър. 

Джейк избира опонентите си, те са малко по-малки, по-удобни за него, за неговия стил на бокс. Всички те са малко по-малки от него. Не съм мислил за битка с Пол, но се съмнявам, че той би искал да го направи.“, каза Емеляненко пред MMAFighting.

Ще успее ли Фьодор да постигне успехи в бокса ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес