Зареждане

Fury: Wilder не е и наполовина толкова мъж колкото е Klitschko. И преди съм се бил със сакати нещастници

Fury: Wilder не е и наполовина толкова мъж колкото е Klitschko. И преди съм се бил със сакати нещастници
Публикувано на: Октомври 3, 2018 в 12:00 ч
По време на последната им пресконференция, Deontay Wilder опита да влезе под кожата на Tyson Fury, споменавайки раздялата му с Peter Fury - неговият чичо и бивш треньор.

Peter Fury тренира Tyson за ключовата среща с Wladimir Klitschko, която се състоя в края на 2015-та. Tyson започна да работи с Ben Davison по-рано тази година и успя да спечели две битки - срещу Sefer Seferi и Francesco Pianeta от 9-ти юни насам.

"По-добре звънни на Peter. Ще имаш нужда от него. Ако срещу Klitschko ти беше най-доброто представяне и Peter те е подготвял, по-добре го повикай пак."

Единствено при споменаването на Klitschko Fury успя да се ядоса.

"И наполовина не си толкова мъж, колкото е Klitschko. Ти си загубеняк. Klitschko е световен шампион с 25 защити. А ти своите седем противника си ги избираше специално. Няма как да се справиш, Rock! Бяха сакати нещастници."

Fury успя да надвие Klitschko в 12-рундовата им среща преди три години. Тогава Klitschko беше фаворит, но Fury все пак спечели по точки.

С тази победа той секна серията на Klitschko и го остави с 18 защити на IBF титлата.

Fury така и не му даде шанс за реванш, тъй като започна да се бори с алкохолизма, както и някои други лични проблеми. Той възстанови кариерата си след 2 и половина години почивка на 9-ти юни, когато успя да надвие Seferi (23-2, 21KO).

Бившият IBF, IBO, WBA и WBO шампион се завърна на ринга 2 месеца по-късно - на 18-ти август той успя да надвие Francesco Pianeta (35-5-1, 21KO).

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес