Зареждане

Fury: Ще върна Joshua в първи клас

Fury: Ще върна Joshua в първи клас
Публикувано на: Ноември 7, 2017 в 14:00 ч
 
 Ако се върне обратно във форма, бившият шампион Tyson Fury (25-0, 18KO) вярва, че ще успее да надвие шампиона на IBF, IBO и WBA Anthony Joshua (20-0, 20KO).
 
Fury не се състезава от близо вече две години, когато последно победи Wladimir Klitschko през ноември 2015-та в Германия, като взе 4-те му титли.
 
Joshua направи нещо подобно, побеждавайки с известна трудност Klitschko в 11-тия рунд.
 
Fury разбира, че още не е във форма и има бая да тренира преди да се върне обратно на ринга.
 
"Има немалко претенденти в тежката категория, с които бих имал проблеми, ако не съм на 100% готов. За да си възвърна титлите, трябва да съм максимално подготвен и мотивиран."
 
Той също смята, че победата му над Klitschko е била впечатляваща, тъй като почти не понесъл никакви удари и не изпитал особени затруднения. Затова се и чувства толкова уверен, говорейки за Joshua.
 
"Бих се изправил срещу всеки от категорията. Някои шампиони намират титлите си под път и над път, но аз съм си ги заслужил всичките до една."
 
"Ще се завърна, колкото и да вярват в мен хората. Все още съм непобеден и млад. Най-важното е момента е да разреша проблема си с обвиненията, че съм ползвал допинг."
 
"Гледайки останалите боксьори, няма от какво да се страхувам. Ще върна AJ в първи клас. Той не е играл с шампиона Klitschko в задния му двор, както правих аз."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес