Зареждане

Флойд Мейуедър очаква $100 милиона от боя с Логан Пол

Флойд Мейуедър очаква $100 милиона от боя с Логан Пол
Публикувано на: Май 4, 2021 в 13:00 ч
Флойд Мейуедър не се вълнува от тези, които го критикуват за показното му с Логан Пол. 44-годишната легенда от САЩ се завръща през май в Маями, за да се забавлява на ринга със звездата от YouTube.

Много хора смятат, че Флойд трябва да се бие с боксьори, но "Money" твърди, че Логан е много по-известен от всички в бокса. Мейуедър твърди, че ще направи 100 милиона долара от показното с Логан Пол, а срещу боксьор би изкарал едва 50 милиона.

В крайна сметка всичко е заради парите и Флойд няма търпение да ги прибере. Ето какво сподели Флойд, който се оттегли от бокса преди няколко години с рекорд 50:0 след победа над Конър Макгрегър:

Мога да се бия с някой професионален боец и да направя 35 милиона долара. Може и да направя 50 милиона срещу даден боец. Може обаче да се кача на ринга с Логан Пол, който е ютубър и да се забавляваме. Тази битка може да ми донесе 100 милиона долара или повече. 

Всеки си мисли, че да си в пенсия значи да си у дома, да почиваш и качваш килограми. Аз обаче предпочитам да излизам на ринга и да се забавлявам. Защо да не се бия с Логан Пол ? Казах ви, че съм човек, който забавлява феновете. Аз не съм просто боец, а такъв, който забавлява тълпата. 

Защо да не направя нещо различно ? Това е нещо, което хората искат да видят. Кой друг боксьор, освен мен е по-известен от Логан Пол ? Тайсън Фюри ли ? Вижте колко последователи има той и колко има Логан Пол в социалните мрежи. Няма сравнение между тях. Аз съм този, който започна да прави показно. 

Бих се с ММА боец и миксирам нещата. Всичко започна от мен и отново аз го правя. Никой не правеше показно преди мен. Направих показно в Япония пред 40 000 души. Казах на хората, че тогава изкарах 9 милиона, но бяха повече от това. Казвам ви това, което искам да ви кажа.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес