Зареждане

Флойд Мейуедър обвинен в измама с криптовалута

Флойд Мейуедър обвинен в измама с криптовалута
Публикувано на: Януари 14, 2022 в 05:00 ч
Бившият световен шампион в пет категории в бокса Флойд Мейуедър е обект на колективен иск, в който се твърди, че той и други знаменитости са играли роля в измама с криптовалута, като са измамили инвеститори. 

Делото, което бе заведено на 7 януари в американския окръжен съд за Централния окръг на Калифорния, твърди, че видният боксьор, Ким Кардашиян и бившият нападател от НБА Пол Пиърс са били замесени в схемата. Те убедили феновете си да купят токени на EthereumMax. 

Според делото това изкуствено е увеличило цената на криптовалутата, позволявайки на звездите да продадат дела си за най-висока печалба, като същевременно оставят феновете си без нищо. 

Според съдебния процес Мейуедър многократно е популяризирал EthereumMax преди неговата битка с Логан Пол на 6 юни 2021 година. На 26 май 2021 г. EthereumMax обявиха в прессъобщение, че това е единствената форма на криптовалута, приета за онлайн купуване на билети за Мейуедър-Пол. 

Сайтът обеща на купувачите на билети ръкавици на Мейуедър и шанс да участват в лотария, за да присъстват на официалното парти на боксьора след битката. Наскоро Логан разкри, че Флойд все още не му е платил за показното, което направиха.

Явно Флойд "Парите" Мейуедър обича парите, но не обича, когато трябва да ги дава.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес