Зареждане

Фен нападнал Тайсън след битката му с Джоунс

Фен нападнал Тайсън след битката му с Джоунс
Публикувано на: Декември 2, 2020 в 12:00 ч
Майк Тайсън изглежда доста по-миролюбив човек в момента за разлика от страшилището, което беше през 90-те години, когато никой не смееше да припари около него.

Сега обаче, на 54-годишна възраст, Тайсън може би изглежда по-лесна мишена и това е явно е дало кураж на негов фен, който му е налетял на бой.

Случката се разиграла след двубоя му с Рой Джоунс през изминалия уикенд.


След двубоя Тайсън раздавал автографи на свои фенове, когато един от тях се опитал да атакува боксьора.

Ето какво разказват репортери от TMZ, които са били на място.

"Когато той излизаше от залата, раздаваше автографи на фенове. Изведнъж някой от тълпата се провикна към Майк... пита го защо не иска да се бие с него. Майк шеговито отговори на човека, че това не би приключило добре за него."

След това човекът се приближил и замахнал към Майк и се просегнал към пояса си, вероятно да извади оръжие. Майк се предпазил преди нещата да станат грозни, а човекът избягал.

От тимът на Майк споделиха, че са го разпознали - бил е и на предишни раздавания на автографи и отново е правил проблеми."

Който и да е решил да атакува Тайсън сигурно е бил пиян или надрусан. Дори и на 54-годишна възраст Тайсън е доказал, че има все още невероятна сила и скорост да приспи всеки с един удар.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес