Зареждане

Емеляненко се напил, за да полее битката с Франсис Нгану

Емеляненко се напил, за да полее битката с Франсис Нгану
Публикувано на: Януари 24, 2023 в 00:00 ч
По-рано този месец руският ММА боец Александър Емеляненко беше заснет в нетрезво състояние в Русия.

Вижте още - Александър Емеляненко едвам се държи на краката си от пиене

Това едва ли ще изненада някого, защото Александър цял живот има проблеми с алкохола. В края на 2022 година той уверяваше всички, че повече няма да пие. "Феникса" дори предложи да плати на всеки, който го заснеме пиян.

И само няколко седмици по-късно това стана факт. Емеляненко се беше напил до козирката и едвам си стоеше на краката. Видеото стана хит в социалните мрежи, а подигравките не спираха да валят. Точно преди да се напие, Емеляненко говореше за боксов мач с Франсис Нгану.

Никита Бурчак, който е мениджър на Александър сподели, че неговият клиент се напил, за да полее битката. Такава битка никога няма да има, но явно Александър си е повярвал.

„Александър очевидно се отпусна, позволи си да се отпусне. Не разбирам защо не може да си го позволи. Говорихме за потенциална среща с Франсис Нгану, така че Александър очевидно реши да отпразнува този случай. 

Е, той е пил. Някакъв човек го разпознал и го снима. Той не го направи, за да помогне, а се държа като плъх. Мога да потвърдя, че беше за първи път след завръщането от Екатеринбург. 

Александър се обади сутринта и беше абсолютно трезвен.“, каза Бурчак в канала на Ushatayka в YouTube.

Да се надяваме, че Емеляненко няма да изпадне в голяма депресия, което да го накара да пие до безобразие.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес