Зареждане

Еди Хърн: Джошуа и Уайлдър искат да се бият през 2023 г.

Еди Хърн: Джошуа и Уайлдър искат да се бият през 2023 г.
Публикувано на: Ноември 27, 2022 в 00:00 ч
Известният промоутър Еди Хърн, представляващ интересите на бившия световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа, говори за евентуална битка между британеца и Дионтей Уайлдър. Дълго време феновете чакаха тази битка, когато двамата бяха шампиони.

Водеха се и преговори, но до бой не се стигна. Сега двамата вече не са шампиони, а битката им изглежда реалистична. Хърн твърди, че и двете страни го искат и срещата им може да видим през 2023 година.

„Знам, че Уайлдър трябва да се бие с Анди Руис. Ей Джей също гледа към следващ опонент. Ние ще продължим диалога. Честно казано, не виждам вариант да организирам битката през март, но през лятото и като цяло догодина, да. 

Това е голям бой. Уайлдър е очевиден претендент. Какво ще се случи с Джошуа зависи от битката му с Анди Руис. Ако всичко се обърка, ето Дилиън Уайт.

Според мен Джошуа-Уайлдър е изключителна битка. Искам да се срещнат през 2023 г. и те го искат.”, цитираха думите на Хърн от BoxingScene.

Уайлдър следва да се бие с Анди Руис, като победителят ще бъде претендент за титлата на WBC, държана от Тайсън Фюри. За Джошуа няма яснота срещу кого ще излезе в следващата си среща на ринга.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес