Зареждане

Еди Хърн: Антъни Джошуа може да нокаутира Уайлдър

Еди Хърн: Антъни Джошуа може да нокаутира Уайлдър
Публикувано на: Април 27, 2023 в 18:00 ч
Изпълнителният директор на Matchroom Boxing Еди Хърн е убеден, че бившият шампион на WBA, IBF и WBO в тежка категория Антъни Джошуа (27-3) ще бъде фаворит срещу бившия шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър (43-2).

В последно време не спира да се говори, че тази битка ще се случи през декември в Саудитска Арабия. Джошуа победи Джърмейн Франклин (21-2) с единодушно съдийско решение (118-111, 117-111, 117-111) в своята последна среща. Битката се проведе на 1 април в The O2 Arena в Лондон, Великобритания.

Уайлдър от своя страна нокаутира Роберт Хелениус (31-4) в първия рунд. Битката се проведе на 15 октомври в Barclays Center в Ню Йорк, САЩ. Сега се готви голяма битка между Уайлдър и Джошуа, а Хърн вярва, че Антъни може да спечели.

„Джошуа се боксира срещу всеки, който го помоли да се боксират. Сега той трябва да се бие с Дионтей Уайлдър. Ако мислите, че AJ е аутсайдер в тази битка, тогава мисля, че сте луди.

Уайлдър е много опасен. AJ ще се боксира с него. Но ако Джошуа удари Уайлдър в брадичката, той ще го нокаутира. Това е една от най-великите битки в бокса. Искате ли да видите най-вълнуващите битки ? 

Нека хвърлим заровете и да видим как Ей Джей поставя всичко на карта в този епичен дуел.“, каза Хърн в интервю за ESBR Boxing.

Каква е вашата прогноза ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес