Зареждане

Eddie Hearn: Напускам бокса, ако битка между Joshua и Wilder не завърши с нокаут

Eddie Hearn: Напускам бокса, ако битка между Joshua и Wilder не завърши с нокаут
Публикувано на: Декември 11, 2018 в 00:09 ч
Една от най-интересните битки, които всички фенове искат да видят е между шампиона в тежка категория на WBC, Deontay Wilder и шампиона на IBF, IBO, WBA, WBO, Anthony Joshua. Двамата трябваше да се бият тази година, но не се разбраха за парите и всичко пропадна и вместо Joshua, Tyson Fury се би с Wilder и завършиха наравно, което беше предпоставка за реванш, който беше одобрен от WBC и ще се случи догодина. В тази ситуация AJ увисва и ще трябва дълго да чака, което не се харесва на него и неговия промоутър Eddie Hearn.


Днес Hearn сподели, че е готов да се оттегли от бокса, ако битка между неговия боец AJ и Deontay Wilder не завърши с нокаут. Той обаче е категоричен, че няма да се оттегля, защото нокаута е гарантиран:



Мисля, че Joshua ще бъде лесен за удряне, но в същото време смятам, че той ще успее да нокаутира Deontay Wilder. Ако Josh се бие срещу Fury, ще бъде страхотна вечер, но в същото време е странно. Ако има битка с Wilder, то аз вярвам, че ще хвърчат глави. Ако битка между  Joshua и Wilder изкара всички рундове се оттеглям от спорта, защото това е смешно и невъзможно. 

Първа битка с Deontay ще бъде в Англия, а втората в Америка. Този път това е различното и ние му предлагаме две битки. Мисля, че ако нямаше замесени титли AJ, щеше да избере Fury, но Wilder държи титлата и затова искаме него.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес