Зареждане

Eddie Hearn: Anthony Joshua може да се бие срещу Tyson Fury през април

Eddie Hearn: Anthony Joshua може да се бие срещу Tyson Fury през април
Публикувано на: Януари 15, 2019 в 00:00 ч
Днес Tyson Fury сподели, че иска да се бие през април в Англия. Всички знаем, че Anthony Joshua ще се бие на 13-ти април в Лондон, но все още няма опонент и явно Fury е готов да се бие срещу него. Eddie Hearn, който е промоутър на AJ веднага прояви интерес след като от щаба на Wilder не му отговарят и той няма надежди за битка между него и AJ. Fury обаче е вариант и Hearn вярва, че двамата може да се бият през април:



От щаба на  Deontay Wilder вече не ни отговарят и имаме около 6 съобщения, на които те не отговарят. Това е дразнещо, защото хората постоянно ме питат кога ще се бием срещу Deontay Wilder. Ние им казваме, че сме готови за него по всяко време, но понякога хората вярват на приказките в социалните мрежи. Ако те искат битката, то трябва да говорят с мен, а те не го искат. 

В момента има голям шанс за битка срещу  Tyson Fury на 13-ти април. Той знае, че може да има тази битка, ако я поиска. Той знае, че Joshua е готов за битка с него на Уембли. Имаме 10 дни или 14 и след това обявяваме опонент и няма връщане назад. Wilder, Fury и Whyte всичките имат изпратени оферти и чакаме отговори.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес