Зареждане

Eddie Hearn: Anthony Joshua е готов да покаже, че е най-добрият през април срещу Wilder или Fury

Eddie Hearn: Anthony Joshua е готов да покаже, че е най-добрият през април срещу Wilder или Fury
Публикувано на: Декември 3, 2018 в 16:51 ч
Шампиона в тежка категория на IBF, IBO, WBA, WBO, Anthony Joshua е доволен от развоя на нещата в битката между Tyson Furу и Deontay Wilder. Двамата си спретнаха зрелищна битка, която стигна до съдийско решение и съдиите отсъдиха равенство, което е в полза на AJ, според неговия промоутър Eddie Hearn, който още тази седмица отива в Америка, за да преговаря с хора от щаба на Deontay Wilder:


Нещата се развиха в наша полза и така ние можем да организираме битката с Wilder. Винаги сме искали битка с него, защото той държи последния пояс. Ако той беше нокаутирал Fury във втория рунд, то тогава преговорите щяха да са тежки, но след това равенство доста хора мислят, че той е късметлия да си запази титлата и мисля, че това е в наша полза. AJ е готов да се бие с всеки. Той е готов да се бие в следващата си битка с Wilder, както и с Fury, защото винаги е искал битка с него.

  Отивам тази седмица в Лос Анджелис и ще преговаряме с хора от щаба на Wilder. Битката с него е нещо, което ние определено искаме за април и ще работим за нея. Говорихме си с Joshua, когато битката свърши и той е категоричен, че може да нокаутира всеки, който се изправи срещу него. Бях много впечатлен от играта на Fury и за мен той печелеше битката с два рунда. Не съм съгласен с твърденията, че AJ вече не бил главен в тази категория и определено в следващата ни битка, ще покажем, че това не е вярно и той е фактор в тежка категория. Преди в нашия списък за април бяха  Deontay Wilder, Dillian Whyte или Dereck Chisora, но сега в списъка влиза и Fury.





Hearn е резервивал стадион Wembley за 13 април и тогава AJ ще се бие, но все още не е ясно срещу какъв опонент.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес