Зареждане

Джошуа за Макгрегър: Човек, от когото можете безкрайно да черпите вдъхновение

Джошуа за Макгрегър: Човек, от когото можете безкрайно да черпите вдъхновение
Публикувано на: Март 4, 2024 в 07:35 ч
Бившият световен шампион на WBO, WBA, IBO и IBF в тежка категория Антъни Джошуа се възхищава на бившия шампион на UFC в перо и лека категория Конър Макгрегър.

Ирландската звезда изгледа битката на Джошуа, която се проведе миналата година в Саудитска Арабия. Конър се качи на ринга и даде на Джошуа да пие от неговия стаут. Тази седмица Антъни се завръща в бокса, за да се бие с Франсис Нгану. Двамата се срещат в Рияд, а Макгрегър почти сигурно ще бъде сред ВИП гостите.

Наскоро Антъни реши да говори за ирландеца и сподели, че той е източник на вдъхновение.

„Конър ? Той е човек, от когото можете безкрайно да черпите вдъхновение. Не забравяйте, че живеем само един живот и вие трябва да се наслаждавате на живота максимално. И много хора си приличат, всеки е за себе си. Те са резервирани, тихи и просто преминават през живота.

А Конър е човек, който е в челните редици на живота и живее напълно сам. Наистина харесвам това в него. Това ми харесва в него. И ако имах възможност да говоря с него сега, бих се съгласил милион процента. 

Разговорът с някой като Макгрегър е възнаграждаващ, дори и да е само малък диалог. По-добре е да имаш поне нещо, отколкото нищо.“, сподели Джошуа.

Факт е, че Макгрегър изведе спорта до по-високо ниво и привлечени милиони фенове.
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес