Зареждане

Джошуа: Не ме е страх от Фюри. Искам да се докажа!

Джошуа: Не ме е страх от Фюри. Искам да се докажа!
Публикувано на: Септември 9, 2020 в 09:01 ч
Шампионът в тежката категория по бокс Антъни Джошуа изобщо не се впечатлява от величаенето на шампиона на WBC Тайсън Фюри.

Джошуа и Фюри може да се изправят един срещу друг през 2021-ва, но преди това и двамата трябва да спечелят предстоящите си битки.

И двамата имат защита на титлите през декември, като Джошуа ще се изправи срещу Кубрат Пулев на 12-ти декември, а Фюри ще се бие с Дионтей Уайлдър за трети път седмица по-късно.
 

 
"Той започна да се бие при професионалистите през 2008-ма и му отне 7 години, за да се бие за световна титла. Той е поел по съвсем различен път. Нямам никакъв страх от Фюри - независимо че казват, че имал по-добра брадичка от мен, по-добър ляв-прав, или всичко останало. Така да бъде. Дайте ми шанс да се докажа. Да ви покажа кой съм аз и какво мога да направя," сподели Джошуа.

"Бил съм се срещу петима шампиона и съм бил в две унифициращи битки. Аз съм двукратен шампион в тежката категория и всичко това в 24 битки и 7-годишна кариера. От това се вижда, че съм сериозен. Ако и Фюри е сериозен, ще приема битката ни на сериозно."

Проблем пред двубой между Джошуа и Фюри е също така и задължителния претендент на WBO, Александър Усик.

Вижте също: Усик се прицели в Антъни Джошуа

Усик ще се бие с Дерек Чисора в идните месеци и ако запише победа, той ще е наред да се бие с Джошуа през 2021-ва, ако Джошуа успее да победи Пулев. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес