Зареждане

Джошуа може да се оттегли от боя с Усик, но има условия

Джошуа може да се оттегли от боя с Усик, но има условия
Публикувано на: Ноември 30, 2021 в 04:00 ч
Антъни Джошуа не изключва опцията да се оттегли от битката с Александър Усик. Двамата би трябвало да направят реванш през март 2022 година, но в последно време Джошуа е призоваван да отстъпи от своя реванш.

Тайсън Фюри и много фенове искат да гледат битка за обединяване на всичките пояси между Фюри и Усик. Наскоро Фюри сподели, че се интересува само от две битки и това са такива срещу Усик и Джошуа.

Фюри предложи на Антъни да отстъпи от битката, а след това да се бие с победителя за всички колани. В края на септември тази година Усик доминира над Джошуа и му отне титлите в тежка категория.

Разбира се, имаше клауза за реванш и Джошуа я активира. Сега обаче се появяват примамливи оферти и Джошуа е готов да ги разгледа. Той може да се оттегли от втората битка с Усик, ако му предложат много пари.

Ето какво още сподели Джошуа по темата:

На този етап от кариерата ми не става въпрос за парите, а за уважението. Трябва да погледнете какво искам от тази игра; номер едно е уважението. Не е нужно да ме харесваш, но ще ме уважаваш. 

Второто е да изляза като боец, някой, който е готов да се бие с най-добрите в своята дивизия. Искам когато вървя по улиците със сина си, братовчед ми и племенниците си, хората да знаят, че съм истински боец. 

По отношение на оттеглянето от боя, не знам дали това съответства на морала. Искам да бъда известен и като един от най-умните бизнесмени. 

Искам да вземам разумни решения и ако парите са правилни за оттегляенто, ще трябва да ги разгледаме, но уважението има повече стойност от парите. 

Ще взема ли парите за оттегляне ? Ако това е умен бизнес ход, то ще се отрази ли на репутацията и уважението ми ? Ще мога ли да се бия с най-добрите бойци ? Това са трите неща, които трябва да взема предвид.

Трябва ли Джошуа да отстъпва ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес