Зареждане

Джошуа: Като английски боец - не получавам уважение от световните медии

Джошуа: Като английски боец - не получавам уважение от световните медии
Публикувано на: Април 8, 2020 в 09:07 ч
Шампионът на IBF, IBO, WBA, WBO в тежка категория, Антъни Джошуа вярва, че той не получава същото внимание и уважение от световните медии в сравнение с други боксьори, защото е англичанин.

"Миналата година бе тежка за моята кариера," сподели Джошуа. "Миналата година беше наистина тежка.

Като британски бойци в тежката категория, ние никога не получаваме уважение от световните медии, които в голяма част са контролирани от Америка. Причината е, че сме англичани. Американците ги е грижа за американците."

Джошуа смята, че е бил напълно отписан от медиите, след като загуби титлите си от Анди Руиз през юни 2019-та.
 

При реванша им през декември, Джошуа доминира Руиз и спечели със съдийско решение.

"Тогава усещах, а и го знам, че всички ме бяха отписали. Казах си 'добре'. Казваха ми, че не трябва да излизам на реванш, че съм луд...

Говоря за хора, кото са мои идоли и близки. Най-хубавото на двубоя в Саудитска Арабия беше, че доказах на себе си, че независимо какво ми казват идолите или експертите, никой не може да излезе срещу моята собствена интуиция.

Затова след двубоя има едно клипче, в което Еди Хърн подскача, мениджърът ми Фреди подскача, а аз стоя здраво стъпил на земята. Помня, че казах 'когато победя всички трябва да ми се поклонят'. Това беше моя момент, в който се чувствах като император. Изговорих приказките и ги покрих с действия. Това беше най-хубавото в Саудитска Арабия."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес