Зареждане

Джошуа готов да тренира с Фюри, но ако е безплатно

Джошуа готов да тренира с Фюри, но ако е безплатно
Публикувано на: Ноември 2, 2021 в 04:00 ч
Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа е готов да приеме офертата на Тайсън Фюри. Преди време Фюри предложи на Джошуа да го тренира за втората битка с Александър Усик. Очаква се AJ да се опита да си върне титлите от Усик през март 2022 година.

В края на септември Усик успя да детронира Джошуа, след като го победи с решение насред Лондон. Александър показа много по-добра игра от своя колега и смълча цял стадион с привърженици на Джошуа.

В момента Фюри държи титлата на WBC, а останалите колани са в притежание на Усик. Ако Джошуа успее да си върне титлите, тогава може да го видим в битка с Тайсън за излъчване на безспорен шампион.

Това обаче е далеч от реалността и Джошуа е готов да направи компромис и да тренира с Фюри, но ако не му плаща. Ето какво сподели Антъни по темата за тренировки с Фюри:

Ако е безплатно, нека Тайсън Фюри дойде. Той дори може да прави спаринг с мен. Имам нужда от треньор, който живее и диша бокс, така че Фюри изглежда перфектно. Между другото, това е най-лесният начин да качите Фюри на ринга. 

Еди Хърн може да постави няколко камери тук, ние ще публикуваме всичко в социалните мрежи. Спарингът не е битка, така че Фюри може да дойде във фитнеса и да ми даде съвет. Той така или иначе няма да бъде следващият ми опонент, така че и двамата няма какво да крием един от друг.

Ще тренират ли двамата заедно ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес