Зареждане

Джейк Пол: Ще спукам от бой Томи Фюри

Джейк Пол: Ще спукам от бой Томи Фюри
Публикувано на: Май 22, 2021 в 13:00 ч
Джейк Пол не е впечатлен от Томи Фюри, който е по-малък брат на Тайсън Фюри. Наскоро в социалните мрежи Тайсън предизвика Пол и го призова да се бие с Томи на ринга. Звездата от YouTube обаче не е впечатлен от 22-годишният британец, който е с рекорд 5-0 на ринга.

Томи Фюри ще се бие на 5-ти юни с Анди Бишъп, който е с рекорд 0-14 в бокса. Това определено донесе много критики и подигравки по адрес на Фюри, който печели 4 от битките си с нокаут.

В социалните мрежи Пол реши да отговори на Томи и сподели, че все още не е на неговото ниво. Джейк разкри, че се намира в Пуерто Рико и е готов да пребие Томи, който го търсил в Маями. Ето какво още каза "Проблемното хлапе":

Отчаянието прониква през порите на семейство Фюри. Toва е доста унизително. Тайсън Фюри, който е световен шампион в тежка категория пише в своя Инстаграм. Той ме моли да се бия с неговия брат. 

Томи Фюри, фокусирай се върху битката си след няколко седмици, за която никой не знае. Този мой клип ще е най-голямата реклама за битката ти. Избираш си съперник, който да се бие с теб, а дори не е тренирал. 

Бий се с истински боец, продай PPV и тогава ще говорим. Идваш в Маями, за да ме търсиш, а знаеш, че съм в Пуерто Рико. Ако дойдеш при мен, тогава с удоволствие ще те пребия. 

Томи, биеш се за $100,000 долара. За съжаление трябва да изкачиш още стъпала, за да ми дойдеш на нивото. Повече няма да говоря за това. Майната им на Фюри.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес