Зареждане

Джейк Пол се цели в битка с Томи Фюри

Джейк Пол се цели в битка с Томи Фюри
Публикувано на: Септември 10, 2021 в 03:00 ч
Джейк Пол вярва, че е време да приема сериозни битки в бокса. Звездата от Ютюб и Дисни иска да премери сили с Томи Фюри. Двамата от доста време се обиждат и заканват един на друг в медиите. В края на миналия месец Фюри се би в картата на Джейк Пол, който победи Тайрън Уудли.

Томи също спечели битката си и така и двамата са непобедени на ринга. След галавечерта Фюри и Пол застанаха лице в лице. 22-годишния Фюри е с рекорд 7-0 в бокса, а 24-годишния Пол е с рекорд 4-0 в бокса. Томи определено би бил голям тест за Джейк.

Американската знаменитост вярва, че вече трудно ще продава битки срещу инфлуенсъри или ММА бойци. Това е причината той да смята, че е време за реални битки срещу истински боксьори.

Ето какво сподели Пол за бъдещето си:

Мисля, че Томи Фюри е на върха на листата с потенциални съперници. Фюри има умения и няма загуба в бокса. Той е истински боксьор. Томи има 4 милиона последователи в Инстаграм, което е добре.

Той има доста фенове. Бях фаворит в срещите си и вече искам да участвам в битка, която всички да смятат, че няма как да го направя. Искам да продължа да опровергавам хората. 

Мога да се бия с някоя звезда от социалните мрежи и да изкарам добри пари. Това обаче трудно ще се продава, защото вече правих тези неща.  

Може ли Пол да бие Фюри ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес