Зареждане

Джейк Пол с нови подигравки срещу тима на Макгрегър

Джейк Пол с нови подигравки срещу тима на Макгрегър
Публикувано на: Януари 13, 2021 в 00:00 ч
Джейк Пол продължава да се опита да привлече вниманието на Конър Макгрегър, като този път се подигра с нивото на спаринг партньорите на ирландеца.

Макгрегър тренира бокс с младия ирландски боксьор Дилан Моран (15-1), като част от подготовката му за реванша с Дъстин Поарие на 23-ти януари.

Пол, който преследва от известно времe "Notorious", сега реши да се закача със спаринг партньорите му.

"Конър приема само лесни битки. Но той сега прави спаринги в Ирландия," споделя Пол. "Той се боксира срещу някякъв феноменален, атрактивен ирландски талант. Хлапето трябва да е наистина много добр, защото Конър е 'добър боксьор', нали? Проучих кое е хлапето. Дами и господа, представям ви: големия, зъл, атрактивен ирландски талант - Дилан Моран, хлапето с което Конър Макгрегър прави спаринги. Вижте."


Следват кадри на видео, в което се вижда как Моран пада три пъти на земята при първата си и единствена загуба, която е от 2019-та срещу Денис Окот.

Това изглежда е поредният опит на Пол да влезе под кожата на Макгрегър, който за момента тотално игнорира закачките на 24-годишният инфлуенсър.

След като нокаутира бившия играч от NBA, Nate Robinson, Пол започна да предизвиква звезди от ММА, като дори нападна по детински на улицата друг съотборник на Макгрегър, Дилън Денис.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес