Зареждане

Джейк Пол показа със самолет, че Макгрегър се страхува от него

Джейк Пол показа със самолет, че Макгрегър се страхува от него
Публикувано на: Януари 21, 2021 в 12:00 ч
Джейк Пол не спира да преследва боксова среща с Конър Макгрегър. Звездата от YouTube направи дебют в бокса и изглеждаше много добре срещу слаби съперници. Той увеличи серията си на 2-0 на ринга след победата с тежък нокаут над Нейт Робинсън в края на 2020 година.

Джейк показа, че предложил 50 милиона долара за боксова среща с Макгрегър, но той отказал. Конър не отговаряше на Пол, но наскоро сподели, че не е против да се боксира с него, след като това ще продава и ще му донесе долари.

В своя акаунт в социалните мрежи Джейк Пол пусна две видеа, с които отново хвърли ръкавицата към Макгрегър. Той дори плати на малък самолет, за да покаже, че Конър се страхувал от него. Ето какво още каза 23-годишната звезда от YouTube:

Да, Конър Макгрегър е кучка. Обичам всички пилета, но без Конър Макгрегър. Той е най-големият страхливец на света. Конър, нали говореше по медиите, че ако изкарва долари, тогава имало смисъл ? 

Аз ти предложих 50 милиона, а ти се биеш с Поарие за 5 милиона. Мисля, че си страхливец. Никога не са ти предлагали 50 милиона за битка. Макгрегър, не струваш. 

Има ли някакъв шанс Джейк Пол ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес