Зареждане

Джейк Пол отговаря на обвиненията за 'уреден' мач с Андерсън Силва

Джейк Пол отговаря на обвиненията за 'уреден' мач с Андерсън Силва
Публикувано на: Ноември 2, 2022 в 00:00 ч
Джейк Пол "изгуби вяра в своето поколение", след като беше обвинен, че е "уредил" битката си срещу Андерсън Силва.

Инфлуенсърът, превърнал се в боксьор, спечели шестата си професионална победа през изминалия уикенд, като победи Силва по точки. Пол се представи много по-добре в сравнение с последната си битка срещу друг бивш шампион на UFC, Тайрън Уудли, тъй като надигра Силва в продължение на осем рунда, като съдиите го оцениха със 77-74, 78-73 и 78-73 в негова полза след финалния гонг.


Част от феновете обаче омаловажиха победата на Пол срещу 47-годишния боец, като го обвиниха, че е уредил двубоя, като същите тези критици също твърдят, че ударът, с който Силва падна на земята, „не е попаднал в целта“. Пол отговори на твърденията, като се позова на похвалата, която получи от президента на WBC Маурисио Сюлейман и легендарния треньор по бокс Теди Атлас за победата.

„Мисля, че умни хора с интелект ми дават опора и уважение“, каза Пол в The MMA Hour. „Президентът на WBC каза, че всеки, който казва, че Джейк не е истински боксьор, е просто хейтър. Хора като Теди Атлас ми оказват огромно уважение, много бойци заявяват уважението си, много момчета от ММА ми изпращат съобщения, казвайки: „Изглеждаш наистина добър, това беше най-добрият ти бой.

Райън Гарсия ми показа уважение, така че умните хора, на които държа, показват подкрепата си към мен. Има хора, които винаги ще присъстват в кариерата ми, като я дискредитират. Сега те казват, че всичко било нагласено. „Джейк ще бъде нокаутиран от Андерсън“, а после „О, това беше нагласено“.


Пол, който се надява да се бие отново през първите месеци на 2023 г., предизвика Нейт Диаз и безспорния шампион в суперсредна категория Канело Алварез след победата си. „The Problem Child“ продължава да се изправя срещу все по-трудни опоненти, откакто направи своя професионален дебют преди две години и половина и е разочарован, че някои фенове се опитват да омаловажат упоритата му работа.

„Губя вяра в своето поколение и моите връстници и в нас като общество и свят, когато виждам такива изговорени глупости“, добави Пол. „Просто е гадно. Гадно е, защото се трудих толкова усилено за това. Посвещавам всичко, жертвам всичко, всеки ден, раздавам се изцяло, имам екип от 15 души, който работи денонощно, за да ми помогне да стана възможно най-добрият боксьор, и когато направя нещо като победа над Андерсън Силва, те се опитват да ми го отнемат. Но аз знам през какво съм минал и вярвам в себе си и предполагам, че това е всичко, което наистина има значение."

Нагласена ли беше битката между Пол и Силва?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес