Зареждане

Джейк Пол: На 17-ти април показвам, че съм сред най-големите

Джейк Пол: На 17-ти април показвам, че съм сред най-големите
Публикувано на: Януари 23, 2021 в 00:00 ч
Джейк Пол се завръща на 17-ти април, за да направи 3-тата си битка в бокса. Звездата от YouTube реши да стане боксьор и миналата година дебютира с 2 поредни победи с нокаут. 24-годишния американец се цели високо и гони битки с големи звезди в ММА.

Той не спира да предизвиква Конър Макгрегър и Дилън Денис, но няма развитие. Говореше се, че Пол ще се боксира с Бен Аскрен през март, но "Funky" разкри, че Пол се скрил и явно битка между тях няма да има.

Джейк обяви, че ще оглави боксова галавечер, на която ще докаже, че е сред най-големите в спорта. Ето какво още сподели той за своето завръщане на боксовия ринг:

Обичайте ме, мразете ме, няма да ме спрете. На 17-ти април се завръщам и ще оглавя голяма галавечер по PPV. Ще запиша 3-та поредна победа с нокаут. Искам да докажа на света, че съм и ще бъда сред най-големите в спорта. Има много хора, които искат да се бият с мен. 

Искам да се бия с истински боец. Те говорят, но когато стане дума за договор, не подписват. Така е и с Дилън Денис. Страхуват се. Последен шанс е за Конър Макгрегър да приеме офертата от 50 милиона. Денис се преструва на контузен и не иска да се бием. Той иска да чака до лятото, но датата е 17-ти април. 

Кой ще бъде съперник на Пол ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес