Зареждане

Джейк Пол към Дейна Уайт: Дай по 10 милиона на Джоунс и Нгану

Джейк Пол към Дейна Уайт: Дай по 10 милиона на Джоунс и Нгану
Публикувано на: Април 30, 2021 в 00:00 ч
Джейк Пол реши отново да захапе Дейна Уайт, който не му е голям фен. Президента на UFC често критикува звездата от YouTube, който стана боксьор и наскоро нокаутира Бен Аскрен в първия рунд. С тази своя победа Пол засрами ММА обществото и сега доста ММА бойци го преследват.

Преди битката между Пол и Аскрен, Дейна Уайт беше готов да заложи 1 милион долара, че бившия ММА шампион ще се справи с "Проблемното хлапе". Това обаче не се случи и сега Пол търси обяснение от Уайт.

В една от медийните си изяви Джейк реши да критикува Уайт за малките заплати, които дава на бойците в UFC. Ето какво има да каже Джейк Пол към Дейна за заплатите на UFC бойците:

Дейна Уайт, нали каза, че си готов да заложиш $1 милион, че ще загубя от Бен Аскрен. Уреди Аскрен да тренира с Фреди Роуч и му даде достъп до института на UFC. Въпреки това го победих. По всичко личи, че ти си отрепка, a не Ариел Хелуани. В моята трета битка изкарах повече пари от всеки боец в историята на UFC.

 Moже би е време да платиш справедлив дял на твоите бойци. Не се чуди, че всички искат да идат в бокса. Уайт, нали говориш, че правиш битките, които феновете искат да видят. Побързай и уреди бой между Джон Джоунс и Франсис Нгану. Плати им справедлив дял. Дай им по 10 милиона долара и процент от PPV.

 Защо бойците на UFC взимат толкова малко в сравенение с боксьорите ? Защо изкарах повече пари в моята трета битка от всеки боец в историята на UFC с изключение на Хабиб и Макгрегър ? Знам защо.

Съгласни ли сте с твърденията на Пол ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес