Зареждане

Джейк Пол: Давам 50 милиона на Макгрегър, но той е путьо

Джейк Пол: Давам 50 милиона на Макгрегър, но той е путьо
Публикувано на: Декември 21, 2020 в 07:51 ч
Джейк Пол може и да има само 2 битки в бокса, но получава повече внимание от много големи шампиони. Звездата от YouTube не спира да гони Конър Макгрегър и иска двамата да се боксират на ринга. Интернет сензацията доказа, че му е предложил 50 милиона долара и показа имейл, който му пратили от банката.

Пол смята, че бившия шампион на UFC в две различни категории се страхува, защото може да бъде нокаутиран и това да е пълно унижение за него и за цялото UFC. Джейк не е готов да спре с обидите и припомни как Макгрегър и неговия приятел Дилън Денис ръсеха всякакви обиди по адрес на Хабиб Нурмагомедов.


Ето какво сподели Джейк в интервю за TMZ:

Да, офертата от 50 милиона към Конър Макгрегър е реална. Ще ви покажа. Ето вижте офертата в този имейл. Макгрегър е кучка и путьо. Това е най-голямата оферта, която е получавал. Той видя моите съобщения в социалните мрежи и говорим с неговия екип. Показахме им офертата и видяха, че това лудо хлапе не си играе. Подвиха опашки. Той е готов да отхвърли 5 % от 1 милиард. 

Мисля, че Конър се страхува. Дейна Уайт си казва: "Aми ако това хлапе вкара късметлийския удар и нокаутира Макгрегър" ? Цялото UFC ще излезе цирк. Не ми пука, че обидих жена му. Нали и той обиди жената на Хабиб и каза, че тя е кърпа. Майната им на тези, които го защитават. 

Той е говорил такива неща и сега получава от собственото си лекарство. Такава е играта. Дилън Денис е същия. Говориха глупости за религия, за религията на Хабиб. Майната им и на двамата. 

Трябва ли Макгрегър да приеме ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес